Gratis beeldbellen via het E-health platform

Wist je al dat het sinds eind vorig jaar mogelijk is om gratis én veilig video gesprekken te houden met cliënten via het E-Health platform?

Met één druk op de knop wordt vanuit het platform een e-mail met een uitnodigingslink verstuurd en het videogesprek opgestart.

Voor het gebruik van videogesprekken hoeven de ontvangers geen account aan te maken. Via de uitnodigingslink in de e-mail krijgen ze direct toegang tot het videogesprek. Deze nieuwe functie is zowel te gebruiken via computer/laptop, tablet als smartphone.

Eén-op-één gesprekken met cliënten zijn gratis voor hulpverleners met een Basic abonnement. Wanneer je gebruik wilt maken van extra’s zoals groepsgesprekken en binnenkort ook scherm delen, dan betaal je bij het Basic abonnement € 4,50 per hulpverlener per maand. Bij een Premium abonnement zijn deze extra opties wel inbegrepen.

Om een veilige verbinding te kunnen voorzien, draait de beeldbel functie op draait op Europese servers en voldoet aan alle geldende informatiebeveiligingseisen. Daarnaast is het platform NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd en beschikt over een CE markering.

Ben je benieuwd naar het E-Health platform, het elektronisch patiëntendossier of heb je nog vragen?

  • Je kan je via de agenda inschrijven voor een demo sessie van ons e-health platform en elektronisch patiëntendossier
  • Je kan een gratis proefperiode aanvragen via het contactformulier
  • Of je kan ons contacteren; hetzij via het contactformulier, hetzij door middel van een mailtje naar info@innopsy.be of je kan ons opbellen op het nummer 0486/82.89.20; we zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 18u tot 22u en in het weekend van 9u tot 12u).