Certificaat hoogste ISO veiligheidsnormen

Het software programma van het elektronisch patiënten dossier, heeft recent na controle het ISO 27001 certificaat ontvangen, waaruit blijkt dat deze voldoet aan de hoogste ISO veiligheidsnormen met betrekking tot informatiebeveiliging.

Hoewel het jammer genoeg onmogelijk is om elektronische informatie met 100% zekerheid te beveiligen, zijn er natuurlijk vele stappen die ondernomen kunnen worden om deze beveiliging zo goed mogelijk te maken. Hierbij werden ook ISO veiligheidsnormen vastgesteld, waar bedrijven naar kunnen streven om de informatie zo goed mogelijk te beveiligen.

Met trots kunnen we mededelen dan het software programma van ons elektronisch patiëntendossier, inclusief het cliëntenportaal, onlangs na een controle een kwaliteitscertificaat heeft ontvangen van de hoogste ISO veiligheidsnormen die verband houden met informatiebeveiliging. Het systeem voldoet, om precies te zijn, aan de eisen gesteld in de Informatie Beveiliging Mangement Systeem norm ISO 27001.

We kunnen u dus met zekerheid zeggen dat er alles aan gedaan wordt om alle vertrouwelijke informatie zo goed mogelijk te beveiligen.

Ben je benieuwd naar het E-Health platform, het elektronisch patiëntendossier of heb je nog vragen?

  • Je kan je via de agenda inschrijven voor een demo sessie van ons e-health platform en elektronisch patiëntendossier
  • Je kan een gratis proefperiode aanvragen via het contactformulier
  • Of je kan ons contacteren; hetzij via het contactformulier, hetzij door middel van een mailtje naar info@innopsy.be of je kan ons opbellen op het nummer 0486/82.89.20; we zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 18u tot 22u en in het weekend van 9u tot 12u).